Skip to main content
 

Ritzscreens
stabiel en windvast

 

Ritzscreens
stabiel en windvast

 

Ritzscreens
stabiel en windvast

 

Ritzscreens
stabiel en windvast

Offerte aanvragen
  • Dealer van VERANO
  • Eigen montagedienst
  • Al 40 jaar
VERANO screens

Bijzonder effectieve
zonwering

Verano® Ritzscreens bedekken uw raam volledig, doordat deze zonwering vlak tegen de buitenkant van uw raam hangt. Zonlicht krijgt hierdoor geen kans om binnen te dringen. Hierdoor zijn screens één van de meeste doeltreffende zonweringen.
Het Ritzscreen® van Verano® is volledig wind vast, insecten werend en licht afsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vast geritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritzscreen® buitengewoon betrouwbaar bij harde windvlagen.

Door weer en wind

Naar binnen kijken is niet langer mogelijk, Verano® Ritzscreens geven u namelijk privacy. De speciale stof maakt het voor uw wel mogelijk om naar buiten te kijken. Screens zijn tevens zeer stabiel, wind vast en nemen weinig geen ruimte in.

Ritzscreen®: ritsen maar!

De Ritzscreens van Verano® zijn leverbaar in de types V540, V 550, en V599. U kunt bij alle types onder andere de afmeting, behuizing, wijze van plaatsing en kleur helemaal zelf bepalen. De kast en geleiders zijn leverbaar in diverse standaard kleuren, maar ook alle RAL-kleuren zijn leverbaar. Zo heeft u gegarandeerd screens die passen bij uw huis en smaak.
In de showroom kunnen wij u deze screens aan u demonstreren. Ook hebben we daar een uitgebreide kleurenstaal met de doeksoorten. Wilt u alvast een voorproefje van de doeksoorten, klik dan op de de link Collectiebrochure-Vitro-en-Metro-Colors.

Extra comfort

Elektrische bediening wordt steeds populairder. Met een fluisterstille elektromotor van Somfy bedient u de screen volledig elektrisch.
Een afstandsbediening is ideaal om uw Verano® screens op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. En als u een Connexoon io van Somfy aanschaft is het zelfs mogelijk om de screen(s) te bedienen met uw smartphone of tablet. Het systeem is flexibel en biedt volop vrijheid en gemak.

Download
de brochure

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte
Close Menu