Skip to main content
 

SCREENLINE jaloezieën
nooit meer schoonmaken

 

SCREENLINE jaloezieën
nooit meer schoonmaken

 

SCREENLINE jaloezieën
zonwering tussen 2 ruiten

 

SCREENLINE jaloezieën
nooit meer schoonmaken

  • Eigen montagedienst
  • Al 40 jaar
SCREENLINE jaloezieën

Screenline: nooit meer schoonmaken

SAMA biedt u ook Pilkington Insulight™ met ScreenLine®. Dat is een innovatief systeem waarbij de zonwering in uw isolatieglas geïntegreerd is. Doordat vuil en wind geen vat meer hebben op uw zonwering blijft deze als nieuw. Vanaf nu draagt uw zonwering bij aan de uitstraling van uw woning. En wat een voordelen: nooit meer schoonmaken, onderhoudsvrij en mooi om te zien. Er is ook een speciale uitvoering voor het compleet verduisteren van de slaapkamer, namelijk ScreenLine® voorzien van een plissé gordijn.

Met het uitgebreide palet aan uitvoeringen en kleuren vindt u altijd een zonwering die aan uw wensen voldoet. Het systeem is ook verkrijgbaar in een gemotoriseerde uitvoering, eventueel zelfs op zonne-energie.

Uitstekende zonwerende eigenschappen.

Bij ScreenLine® werkt uw zonwering perfect samen met de HR++-functie van het glas. Als u de jaloezieën sluit, wordt de zon geweerd voordat deze de ruimte achter het glas kan verwarmen. Met de jaloezieën open gekanteld laat u de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. De HR-coating op de binnenruit zorgt ervoor dat deze warmte binnen blijft.

Veilig

Niemand kan zich verwonden aan de jaloezieën. De bediening is zo ontworpen dat kinderen er niet verstrikt in kunnen raken.

Kleurenkaart aanvragen

Download
de brochure

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte
Close Menu