Skip to main content
 

Reparatie kozijnfolies

 

Reparatie kozijnfolies

 

Reparatie kozijnfolies

 

Reparatie kozijnfolies

Neem contact op
  • Eigen productie
  • Eigen montagedienst
  • Al 35 jaar
Reparatie kozijn folies

Beschadigde kozijn folie

Waar kunststof kozijnen vroeger veelal alleen maar een gladde oppervlakte hadden is er de laatste jaren toch wel wat veranderd. Op dit moment is er bijna alleen maar sprake van kunststof kozijnen die zijn bekleed een gladde of houtnerf folie. In de volksmond wordt dit Renolit-folie genoemd. Dit is een van de grootste leveranciers op het gebied van kozijn folies en wordt op 95% van alle kunststof kozijnen toegepast.

Wat nu als de folie beschadigd is?  Vervelend, maar geen probleem. Wij kunnen wij dit voor u repareren. Om dit te kunnen doen moet je over een speciale vaardigheid beschikken. Deze vaardigheid beheersen onze medewerkers uitstekend.
Ze  zijn hiervoor op uitgebreide cursus geweest bij Renolit in Duitsland.
Sama is dan ook een van de weinige bedrijven die door RENOLIT Duitsland is gecertificeerd om dergelijke reparaties uit te kunnen voeren.

Ook repareren wij schades van andere merken kozijfolies zoals oa. Hornschuch en Cova.

Kleurrenovatie
van kozijnen, het kan!

Bent u niet meer tevreden over de huidige kleur op uw kozijnen of u wilt van een gladde oppervlakte naar eentje met houtnerf, dan kan dit natuurlijk ook. Neem gerust contact op en laat u hierover informeren.

Wat zijn de kosten

Sama heeft hiervoor vaste tarieven, dus vooraf weet u waar u aan toe bent. Mocht u een verhaalschade hebben voor de schade aan kozijn folie, dan krijgt u op verzoek een keurige opgave voor de verzekering. (opgave voor de verzekering wordt alleen verstrekt indien er opdracht is verleend aan Sama)

Wilt u meer weten over de kosten, stuurt u ons dan een email waarin u duidelijk vermeld wat u vervangen wilt hebben. Op het kozijn, draaideel of beide. ook graag foto’s meesturen van de aanzicht van het kozijn en vergeet u niet de afmetingen van het kozijn erbij te vermelden.
U krijgt dan een opgave per mail van ons terug.

Download de brochure

Bekijk de tarieven

Neem contact op

Wij werken voor woningcorporaties,VvE’s en particulieren

Oplossingsgericht
Vaste tarieven geen verrassingen achteraf
Alle soorten en merken kunststof, aluminium of hout
Afspraak is afspraak
Close Menu