Skip to main content
 
 

Uw woning en tuin
één grote woonruimte

 

Uw woning en tuin
één grote woonruimte

 
 
 
Offerte aanvragen
 • Eigen montagedienst
 • Al 40 jaar
SOLARLUX vouwwanden

ruimte en woongenot vergroten

Met prachtige design vouwwanden van Solarlux steekt u niet alleen uw woning in een modern jasje, de optimale isolatie van dubbel glas en aluminium profielen bespaart u aanzienlijke energie- en onderhoudskosten. Binnen enkele jaren heeft u uw investering terugverdiend en is uw woning in waarde vermeerderd.

Glazen vouwwanden van Solarlux voegen een extra dimensie aan uw serre of woning toe. Uw serre of woning worden één met uw tuin: de wanden kunnen 100% geopend worden en vormen een naadloze overgang van binnen naar buiten en andersom. Dit woonconcept garandeert grenzeloze openheid en maximaal comfort.

De op maat gemaakte, flexibele glazen vouwwanden zijn eenvoudig te bedienen en kunnen in een handomdraai geopend of gesloten worden. Vouwwanden vergroten uw woonruimte en geven u het gevoel van volledige vrijheid. En bij gesloten vouwwanden geniet u binnen van het extra daglicht.

De vele variaties in openingsmogelijkheden en de grote diversiteit in kleur- en materiaalkeuze maken onze vouwwanden geschikt voor elke woning, zowel nieuwbouw als verbouw. Vervul uw behoefte naar meer openheid geheel naar eigen wens. Ervaar meer licht, meer lucht, meer ruimte – meer comfort!

 • Maximale gevelopening
  Bij een schuifpui opent u 50% van de gevel, bij een vouwwand nagenoeg 100%.
 • Optimale isolatie
  De stabiele geïsoleerde systemen met dubbel of driedubbel glas en de hoge water- en winddichtheid geven optimale isolatie conform de nieuwste EPN.
 • Eenvoudige bediening
  Het speciaal ontworpen duurzame RVS loopwerk en rails garanderen een soepel lopende vouwwand, die in een handomdraai te openen of te sluiten is.

Download
de brochure

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte
Close Menu