Skip to main content
 

Vrijblijvende offerte

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 12.30 uur
13.00 – 17.00 uur

 

Adres showroom:

Lijnbaan 75
1969 ND Heemskerk

Tel.: 0251-236846

Offerte aanvragen

Een offerte kost u niets

Wilt u snel een offerte hebben? Hieronder hebben wij een formulier geplaatst die het u makkelijk maakt om snel een aanvraag te doen voor een dakraam. U hoeft alleen maar de vragen door te lopen en op verzenden te drukken.
Mocht u er niet uitkomen of uw situatie is anders dan hieronder voorbewerkt, stuurt u dan een mail naar info@sama.nl of vult u ons standaard contactformulier in en stelt u hier uw vragen. Bellen mag natuurlijk ook.

Mochten wij nog een vraag hebben, dan nemen wij met u contact op.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Als u kiest voor een vrijblijvende opgave per mail, dan graag onderaan deze pagina een overzicht foto uploaden van de plaats waar u deze wilt hebben. Mochten wij meer info willen, dan nemen wij contact met u op.

Graag hier de keuze maken waar het zonnescherm komt te hangen. Mocht uw situatie er niet tussen staan, dan graag uw persoonlijke situatie invullen bij de opmerkeingen onderaan deze pagina.

Hieronder kunt u eventueel uw opmerkingen kwijt. Bij het uitbrengen van een prijsopgave gaan wij altijd uit van standaard uitvoeringen zonder opties en dat geldt ook bij de kleur van het doek. Behalve als u specifieke informatie aan ons doorgeeft. Bijvoorbeeld van het doek het artikel/kleurnummer.  

Maximale grootte 10MB

Vult u hier de breedte en hoogte maat in en ook het gewenste aantal

Al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner
voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie
van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier
dankzij slimme oplossingen
Degelijke montage
doen we graag zelf
Grote showroom
en een gratis offerte
Close Menu