Skip to main content
 

Tuindeuren

 

Tuindeuren

Offerte aanvragen
  • Eigen productie
  • Eigen montagedienst
  • Al 40 jaar
Tuindeuren en schuifpuien

Een open relatie
met uw tuin

Warme zomers, lange dagen? Zet de deur naar uw tuin, terras of balkon wijd open. Een tuindeur (naar binnen of naar buiten) of schuifdeur, dubbel of enkel, draai/kiep of stolp, net waar de situatie zich het beste voor leent.
Neemt u glas tot onderaan toe in de deuren, dan komt er ook nog eens veel meer licht naar binnen.

Loopt u geregeld in en uit?

Een schuifpui kent twee uitvoeringen: een kiep-schuifpui of hef-schuifpui. Wilt u regelmatig ventileren dan kiest u het beste voor een kiep-schuifpui. Gaat u vaak in en uit via een schuifdeur of u gebruikt deze als entree, dan biedt een hef-versie de beste oplossing. Hef-schuifpuien zijn leverbaar tot een breedte van liefst zes meter; in dat geval is het schuivende deel 3 meter breed. De hef-schuifpui heeft een drempel die we als de bouwkundige situatie het toelaat, praktisch even hoog kunnen plaatsen als de aangrenzende binnenvloer. U heeft dan nauwelijks een opstap.

Veiligheid

Ook hier is op het gebied van veiligheid is bij  overal aan gedacht. Al onze deuren worden standaard uitgevoerd met SKG (politiekeurmerk) beslag. Dit houdt onder andere in, dat ze zijn uitgevoerd met SKG krukstel, sloten, cilinder en scharnieren. Al onze naar buiten of naar binnen draaiende deuren zijn standaard voorzien van een krukstel met kerntrek beveiliging.

Zoals u leest, veiligheid staat bij ons voorop!

Download
de brochure

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte
Close Menu