Skip to main content
 

Een rijke variatie
in uitvoeringen

 

Een rijke variatie
in uitvoeringen

 

Een rijke variatie
in uitvoeringen

 

Een rijke variatie
in uitvoeringen

Offerte aanvragen
  • Eigen productie
  • Eigen montagedienst
  • Al 40 jaar
Kozijnen en ramen

Ongekende mogelijkheden

U staat nog te kijken van de vele variaties die mogelijk zijn bij kunststof kozijnen.  Kozijnen en ramen maken wij namelijk in vele vormen. Schuin, rond, getoogd enz.  U ziet, bij het het maken van kunststof kozijnen zij er nauwelijks beperkingen qua vorm. Maar altijd geldt, voor u op maat gemaakt en exclusief voor uw woning.

SAMA levert altijd een compleet product naar de wensen van de klant.

Met de vorm van het kozijn zijn we er natuurlijk niet. Hierin komt vaak nog een draai of draai-kiepraam, deur enz. Ook hier geldt dat de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. ook het sluitwerk op ramen en deuren zijn van top kwaliteit.

Ventilatiestanden.

Alle draai-kiepramen en draai-kiepdeuren worden bij ons standaard voor zien van geïntegreerde ventilatiestanden. Elk draai-kiepraam of draai-kiepdeur kan hierdoor in maar liefst 5 standen worden geventileerd. De ventilatiestanden zijn weggewerkt in het beslag, dus geen onderdelen in het zicht.

Verdekt liggende scharnieren.

Bij een draai-kiep raam of draai-kiep deur zit aan de onder en bovenzijde een scharnier. Dit is natuurlijk volkomen normaal, maar wij kunnen u ook verdekt liggende scharnieren aanbieden. Dit zijn scharnieren geïntegreerde met het beslag, onzichtbaar aan de buitenzijde van het kozijn dus. Uiteraard kunt u dit in de showroom bekijken. Vraagt u er gerust naar.

Accessoires.

Bij Sama stopt het niet bij kozijnen, ramen en deuren alleen. Ook bij ons leverbaar, insectenhorren, screens, zonneschermen, rolluiken en raamdecoratie. Stuk voor stuk producten die we bij elk kozijn, raam en deur wel tegenkomen. Deze producten kunt u bekijken op onze website en zijn te zien in de showroom. Ook zijn ze achteraf te bestellen. Heeft u al bestaande kozijnen of ramen, dan kunnen we deze producten hier ook op toepassen. Het maakt hierbij niet uit welk merk of product kozijn, raam of deur u heeft. Voor elke situatie heeft Sama een oplossing.

Wilt u een indruk krijgen hoe uw woning eruit kan komen te zien, klik dan hier en start de ramen en deuren configurator.

  • Nooit meer schilderen, eenvoudig in onderhoud
  • Inbraakwerend, betere veiligheid
  • Minder geluid, sterkere isolatie
  • Energiekosten besparen, betere afsluiting
  • Natuurlijke look, houtstructuur mogelijk

Download
de brochure

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte
Close Menu