Skip to main content
 

Verano knikarmschermen

 

Verano knikarmschermen

 

Verano knikarmschermen

 

Verano knikarmschermen

Offerte aanvragen
  • Dealer van VERANO
  • Eigen montagedienst
  • Al 40 jaar
VERANO zonneschermen

Leverbaar in 10 uitvoeringen!

Uitgebreide collectie

De collectie zonneschermen van Verano® is uitgebreid: maar liefst tien unieke zonneschermen.  Een standaard zonnescherm is een eenvoudig zonnescherm, de stof is in opgerolde toestand aan de boven- en onderzijde zichtbaar. Een semi-cassette zonnescherm is uitgebreider, de stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het cassette zonnescherm is het meest uitgebreide zonnescherm, de stof is volledig beschermd in de cassette. Er zijn zelfs schermen met ingebouwde led verlichting.
Naast de standaard kleuren zijn de cassette en armen ook leverbaar in alle RAL-kleuren.
Voor een demonstratie bent u van harte welkom in de showroom. Daar hebben we ook de uitgebreide kleurenstaal liggen. Bent u benieuwd? klik op de volgende link om alvast de leverbare doekkleuren te bekijken.

Verrassende voordelen

Een zonnescherm zorgt voor schaduw in uw tuin en op uw terras en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning, in de zomer blijft het heerlijk koel en bespaart u energie! Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel uw huis als uw tuin!

Speciaal op maat

Er zijn veel mogelijkheden in breedte en uitval, wij als Verano® dealer kunnen u adviseren. De zonneschermen van Verano® worden speciaal voor u op maat gemaakt. Verano® geeft vijf jaar fabrieksgarantie op uw zonnescherm!

Leverbare type zonneschermen:

Download
de brochure

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte
Close Menu