Skip to main content
 

Vrijblijvende offerte

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 12.30 uur
13.00 – 17.00 uur

 

Adres showroom:

Lijnbaan 75
1969 ND Heemskerk

Tel.: 0251-236846

Offerte aanvragen

Een offerte kost u niets

Wilt u snel een offerte hebben? Hieronder hebben wij een formulier geplaatst die het u makkelijk maakt om snel een aanvraag te doen voor een dakraam. U hoeft alleen maar de vragen door te lopen en op verzenden te drukken.
Mocht u er niet uitkomen of uw situatie is anders dan hieronder voorbewerkt, stuurt u dan een mail naar info@sama.nl of vult u ons standaard contactformulier in en stelt u hier uw vragen. Bellen mag natuurlijk ook.

Mochten wij nog een vraag hebben, dan nemen wij met u contact op.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Als u kiest voor een vrijblijvende opgave per mail, dan graag onderaan deze pagina een foto uploaden van het kozijn of kozijnen waar u de raamdecoratie zou willen hebben. Mochten wij meer info willen, dan nemen wij contact met u op.

In het vak hieronder vult u in de afmeting en de aantallen van de raamdecoratie in waarvan u een prijs wilt hebben. Bij het uitbrengen van een prijsopgave gaan wij altijd uit van een standaard bediening, kleuren en/of stofsoorten tenzij u een specifiek artikel/kleurnummer aan ons doorgeeft. De afmeting van de raamdecoratie voor het bepalen van een prijs bepaald u door de breedte en de hoogte op te meten van het kozijn aan de binnenzijde.  

Maximale grootte 10MB

Al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner
voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie
van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier
dankzij slimme oplossingen
Degelijke montage
doen we graag zelf
Grote showroom
en een gratis offerte
Close Menu