Skip to main content
 

Vrijblijvende offerte

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag
9.00 – 12.30 uur
13.00 – 17.00 uur

 

Adres showroom:

Lijnbaan 75
1969 ND Heemskerk

Tel.: 0251-236846

Offerte aanvragen

Een offerte kost u niets

Wilt u snel een offerte hebben? Hieronder hebben wij een formulier geplaatst die het u makkelijk maakt om snel een aanvraag te doen voor een dakraam. U hoeft alleen maar de vragen door te lopen en op verzenden te drukken.
Mocht u er niet uitkomen of uw situatie is anders dan hieronder voorbewerkt, stuurt u dan een mail naar info@sama.nl of vult u ons standaard contactformulier in en stelt u hier uw vragen. Bellen mag natuurlijk ook.

Mochten wij nog een vraag hebben, dan nemen wij met u contact op.

Als u het raam open doet en naar u toe trekt, dan ziet u bovenop het raam een plaatje waarop de gegevens staan. U mag er ook een foto van maken en deze hieronder uploaden.

Deze optie alleen aanvinken indien het een nieuw dakraam betreft in een nieuwe situatie. (dus niet bij het uitwisselen van een bestaand dakraam voor een nieuw dakraam met dezelfde afmeting)

De bovenkant van het dakraam gezien vanaf de vloer waarop u staat.

Bijvoorbeeld: GGL MK04, GGU MK04, GPL MK04

Vult u hierin nadere info wat u nog kwijt wilt. Ook kunt u hier aangeven als het meerdere aantallen betreft of dakramen van verschillende type en/of afmetingen.

Hier foto/foto's van de huidige situatie binnenzijde waar het dakraam zit of moet komen en foto van de buitenzijde dak waar het dakraam zit of moet komen. (Geen detailfoto's maar een aanzichtfoto's) Maximale grootte 10MB

Al meer dan 35 jaar een betrouwbare partner
voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie
van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier
dankzij slimme oplossingen
Degelijke montage
doen we graag zelf
Grote showroom
en een gratis offerte
Close Menu