Zeer grote breedtes mogelijk
met diepe uitval

 

Zeer grote breedtes mogelijk
met diepe uitval

 

Zeer grote breedtes mogelijk
met diepe uitval

 

Zeer grote breedtes mogelijk
met diepe uitval

VERANO zonneschermen

Meer dan 12 uitvoeringen
leverbaar!

Uitgebreide collectie

De collectie zonneschermen van Verano® is uitgebreid: maar liefst tien unieke zonneschermen in drie verschillende typen.  Een standaard zonnescherm is een eenvoudig zonnescherm, de stof is in opgerolde toestand aan de boven- en onderzijde zichtbaar. Een semi-cassette zonnescherm is uitgebreider, de stof is in opgerolde toestand alleen aan de onderzijde van het zonnescherm zichtbaar. Het cassette zonnescherm is het meest uitgebreide zonnescherm, de stof is volledig beschermd in de cassette.

Verrassende voordelen

Een zonnescherm zorgt voor schaduw in uw tuin en op uw terras en biedt optimale bescherming tegen de zon en schadelijke UV-stralen. Een zonnescherm zorgt naast schaduw en bescherming voor aangename temperaturen in uw woning, in de zomer blijft het heerlijk koel en bespaart u energie! Kortom: een zonnescherm is een aanwinst voor zowel uw huis als uw tuin!

Speciaal op maat

Er zijn veel mogelijkheden in breedte en uitval, wij als Verano® dealer kunnen u adviseren. De zonneschermen van Verano® worden speciaal voor u op maat gemaakt. Verano® geeft vijf jaar fabrieksgarantie op uw zonnescherm!

Download de brochure

Vraag offerte aan

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte