Elektrisch bedienbare
voorbouw rolluiken

 

Elektrisch bedienbare
voorbouw rolluiken

 

Elektrisch bedienbare
voorbouw rolluiken

 

Elektrisch bedienbare
voorbouw rolluiken

VERANO voorbouwrolluiken

Geluid, warmte en
kou buiten houden

Optimaal in prijs/kwaliteit

Het RV40 rolluik van Verano® is een standaard, maar zeer populair rolluik. Dit komt door de uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Door de stevige en dikke lamel scoort het rolluik hoog op veiligheid, isolatie en geluidswering. Kortom: de RV40 van Verano® is aangenaam geprijsd én doet zijn werk!

Betaalbare kwaliteit

Heeft een kleiner budget? Dan is het RV41-ecoline rolluik een ideale oplossing. Dit rolluik scoort lager in isolatie en stabiliteit ten opzicht van de overige rolluiken van Verano®, maar is een betaalbaar en goed alternatief voor kleinere ramen.

Topklasse in veiligheid

De RV49-Safe van Verano® is een buitengewoon stevig rolluik dat extra bescherming en veiligheid biedt. Het rolluik bestaat uit ‘gewone’ lamellen en kleinere tussenlamellen. Wanneer het rolluik van buiten geforceerd wordt opgetild, kantelen de tussenlamellen. Dit maakt het onmogelijk het rolluik verder te openen. Bovendien is het complete systeem uitgevoerd met massiever en zwaarder materiaal.

Groot bedieningsgemak

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische bediening van een rolluik. Met een afstandbediening en tijdklok is het mogelijk uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Ideaal en erg gebruiksvriendelijk! Om de veiligheid nóg meer te verhogen, kunt u kiezen voor een anti-optilbeveiliging. De lamellen schieten dan ‘op slot’ wanneer geprobeerd wordt het Verano® rolluik omhoog te tillen.

Download de brochure

Vraag offerte aan

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte