Ritzscreens
stabiel en windvast

 

Ritzscreens
stabiel en windvast

 

Ritzscreens
stabiel en windvast

 

Ritzscreens
stabiel en windvast

VERANO screens

Bijzonder effectieve
zonwering

Verano® screens bedekken uw raam volledig, doordat deze zonwering vlak tegen de buitenkant van uw raam hangt. Zonlicht krijgt hierdoor geen kans om binnen te dringen. Hierdoor zijn screens één van de meeste doeltreffende zonweringen.

Door weer en wind

Naar binnen kijken is niet langer mogelijk, Verano® screens geven u namelijk privacy. De speciale stof maakt het voor uw wel mogelijk om naar buiten te kijken. Screens zijn tevens zeer stabiel, wind vast en nemen weinig geen ruimte in.

Ritzscreen®: ritsen maar!

Het Ritzscreen® van Verano® is volledig wind vast, insecten werend en licht afsluitend. Het grote voordeel ten opzichte van andere screens, is dat het doek over de gehele lengte is vast geritst aan de zijkanten. Dit maakt een Ritzscreen® buitengewoon betrouwbaar bij harde windvlagen.

Extra comfort

Elektrische bediening wordt steeds populairder. Met een fluisterstille elektromotor bedient u uw screen volledig elektrisch.
Een afstandsbediening is ideaal om uw Verano® screens op afstand te openen en te sluiten. Met één afstandsbediening bestuurt u één of meerdere screens, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt volop vrijheid en gemak.

Download de brochure

Vraag offerte aan

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte