Alles uitgevoerd
door eigen medewerkers

 

Alles uitgevoerd
door eigen medewerkers

 

Alles uitgevoerd
door eigen medewerkers

 

Alles uitgevoerd
door eigen medewerkers

Alles voor aangenaam wonen vindt u hier

Laat u verrassen door de vele
mogelijkheden die Sama u kan bieden.

In onderstaande blokken hebben wij voor u alle mogelijkheden overzichtelijk ingedeeld. Hier vindt u alles wat wonen aangenamer maakt. Zoekt u iets en het staat er niet tussen, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op.

Wij liepen al langer met het idee om ons huis te voorzien van kunststof kozijnen. Wat we bij Sama in de showroom zagen heeft ons positief verbaasd. Wat een mogelijkheden zeg! Ook heel fijn dat het niet alleen ophoudt bij de kozijnen, maar ook de bijproducten waren zeer welkom. We zijn zeer tevreden met het resultaat. Er zijn ook nog verbouwplannen en komen zeker terug bij Sama voor een offerte.

—  Rutger en Anabel uit Castricum —

Op onze zoektocht naar nieuwe kozijnen, een dakkapel en 2 dakramen kwamen we op de site bij bij Sama terecht. Nadat we hier een goede indruk hadden gekregen en dat we ook nog eens lazen dat het bedrijf al meer dan 35 jaar bestaat, zijn we toch maar eens langsgegaan in Heemskerk. Daar goed geholpen zijn we met nog meer ideeën en oplossingen huiswaarts gegaan. Sander heeft later bij ons de werkzaamheden opgenomen en hebben met hem een goede deal kunnen maken. Inmiddels genieten wij van alle mooie veranderingen.

— Gert en Hennie uit Purmerend —

Download de brochure

Vraag offerte aan

Neem contact op

Bezoek onze showroom

Route en openingstijden

Al sinds 1981 een betrouwbare partner voor particulieren, woningcorporaties en VvE’s

Hoge kwaliteit productie van ramen, deuren en kozijnen
Meer woonplezier door maatwerk voor de opdrachtgever
Degelijke montage door eigen medewerkers
Mooie showroom en een gratis offerte